Binnen schilderwerk

 In Blog
H

et koude weer heeft inmiddels zijn intrede gedaan in Nederland. Dat betekent een periode die ideaal is om binnen het schilderwerk aan te pakken.

Met mooi schilderwerk geef je jouw interieur meer glans. Je kunt de ruimtes in huis persoonlijk maken met de gekozen kleur(en) waarbij je de volledige vrijheid hebt. Bovendien biedt een nieuwe laag verf bescherming tegen slijtage, schimmel en vocht. De gemiddelde Nederlander laat eens per 7 jaar het schilderwerk doen. Of dat ook voor jou de beste keuze is hangt af van je gezinssamenstelling en hoe voorzichtig je omgaat met jouw spullen.

Bij het schilderwerk binnen denken we vaak in eerste instantie aan de muren. Logisch, maar ook plafonds, kozijnen, radiatoren, trappen en plinten kunnen mogelijk toe zijn aan een schilderbeurt. Je kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende technieken. Denk hierbij aan het spuiten van latex en lak en het schilderen met acrylverf. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit wandbekleding zoals behang, glasweefsel of kalkverf. Ook muren en trappen die onderhoud nodig hebben en/of beschadigd zijn kunnen onder handen genomen worden. We herstellen de schade en voorzien de trap of muur van nieuwe verf.

Alle schilderwerken worden vanuit Puur Wonen gedaan door Verleg Schilderwerken. Verleg is actief sinds 2007 en werkt zowel voor particulieren als bedrijven en van nieuwbouw tot monumentaal. Naast het schildwerk zorgen ze ook voor nieuwe beglazing, houtrot renovatie, sierlijsten en plinten. Advies geven doen ze graag, ook bij speciale wensen kun je zeker bij hun terecht!

Is jouw schilderwerk toe aan een opfrisbeurt? Neem dan contact op met Verleg Schilderwerken. 

Goed bedrijf met vakmensen!

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Nieuwe tekst. captcha txt
0