Isolatieglas

 In Blog
G

laswerk is een belangrijk onderdeel van je huis. Het zorgt voor warmte, veiligheid en decoratie. Zeker met deze koude dagen is het belangrijk dat je de warmte in je huis vasthoudt, ofwel dat je het huis goed isoleert. Gog Glas helpt jou met de keuze voor het juiste isolatieglas!

Een goed type isolatieglas is het HR++ dubbelglas, ook wel hoogrendementsglas genoemd. Het isoleert tot wel 5 keer beter dan enkel glas en tot twee keer beter dan standaard dubbelglas. Het zorgt ervoor dat de warmte in jouw huis niet verloren gaat. Hiermee bespaar je aanzienlijk op energiekosten waardoor je de investering snel zult terugverdienen! Naast het HR++ dubbelglas kun je ook kiezen voor brandwerend glas, zonwerend glas en geluidswerend glas. Dit zijn ook voorbeelden van isolatieglas.

Je kunt de overstap naar isolatieglas het beste maken als de kozijnen of ramen aan vervanging toe zijn. Heeft jouw huis nog enkel glas? Dan is het per direct overstappen de beste keuze! Interesse? Gog Glas is al ruim 25 jaar een begrip in Geldrop en zijn gespecialiseerd in alle soorten glas. Ze werken met een deskundig team wat netjes en zorgvuldig te werk gaat. Een raam in een woonhuis of een grote winkelruit, GogGlas staat altijd voor je klaar!

GogGlas is netwerkpartner van Puur Wonen Geldrop

Vriendelijk personeel en denken goed mee!

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Nieuwe tekst. captcha txt
0